El club de la petanca (B1, nivell intermedi)

Un dia com un altre, un matrimoni de jubilats, amb dos còmplices més, decideixen donar una mica d’emoció a les seves vides: ves per on, no se’ls acut res més que aprofitar una de les seves excursions col·lectives per intentar robar un quadre del Teatre-Museu Dalí de Figueres. I ho aconsegueixen…, però la cosa es complica. A poc a poc s’hi afegiran més i més persones, i al darrere hi haurà la policia que investiga el cas, uns desconeguts que segueixen els avis, i encara uns altres que segueixen els desconeguts!

I enmig de la tempesta hi ha en Jofre Torregrossa, un detectiu privat de pa sucat amb oli que no s’acaba de creure que els seus pares siguin uns delinqüents, ara, a la seva edat… La seva sorpresa no s’acaba aquí: el robatori farà que en Jofre es retrobi amb la Kate, una vella amiga d’infantesa i adolescència que va desaparèixer de cop i volta i que ja llavors era, sense saber-ho, l’amor de la seva vida.

Una història plena de gent de tota mena: homes i dones de totes les edats, entremaliats, ingenus, avorrits, dolents, atabalats…, que viuran una experiència nova i única. Un moment clau de les seves vides que els farà descobrir la pròpia essència i definirà el futur que els espera.

Novel·la per a l’aprenentatge de la llengua. Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Primera edició: maig del 2010.

Inclou CD per escoltar la novel·la i treballar-ne la pronunciació i l’entonació.

Anuncis