L’autor

Òscar Vendrell Corrons és filòleg i corrector de català i de castellà, traductor, redactor de continguts, autor de textos didàctics i de ficció.

Va néixer dues vegades, l’una a Barcelona, el 1973, i l’altra a la Garrotxa, uns quants anys més tard, a recer d’un molí d’aigua, entre muntanyes, horts, ocellets i sargantanes. Néixer li ha permès existir i, ves per on, existir li ha permès escriure.

Ja de ben jove va deixar estar la poesia, que no era el seu fort (és bo veure-ho a temps), i va començar a escriure contes. Es va presentar a concursos i en va guanyar alguns, com el Clara Alzina de Sabadell (2004) i el Solstici de Taradell (2007).

El 2010 va publicar les novel·les:   Em dic Nicòstrat, La Llar dels Cabells i El club de la petanca, dins la col·lecció “Veus Lectures”. Totes tres s’adrecen a un públic que tant pot ser juvenil com adult.

Després de diverses obres, com El tresor de la memòria (2011), va escriure les novel·les d’humor, misteri i aventures de la col·lecció “Zona Zombi”, amb el pseudònim de Peter Walker. S’adrecen a nens i nenes a partir de 8 anys.

Actualment escriu amb un sol objectiu: fer gaudir i riure i sentir i potser somiar els joves lectors dels seus nous llibres. Ho aconseguirà amb els “Superjusticiers del Futbol”?

És l’hora dels Emmascarats de la Justicia!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s